Is uw auto klaar voor de autosloperij in Amstelveen?

Maak een afspraak met de sloop

Wij zijn gespecialiseerd in het demonteren van sloopauto’s. Als uw auto niet meer voor u werkt, dan nemen wij hem graag van u over. Bij het slopen van uw auto zorgen we ervoor dat alle materialen en vloeistoffen op een verantwoordelijke manier worden verwerkt.

Welke voertuigen kunt u bij ons afleveren?

Vrijwel alle voertuigen die aan het einde van hun technische levensduur zijn:

  • De reparatiekosten zijn hoger dan de waarde van de auto.

  • De auto is afgekeurd voor de apk en uit het keuringsrapport maakt u op dat de sloop uw beste optie is.

  • De auto is total loss verklaard. Hieronder vallen ook vrij nieuwe voertuigen die vanwege een ongeluk niet meer te repareren zijn.

Heeft u een auto die naar de sloop mag? Neem dan contact met ons op om uw auto af te leveren.

Breng uw auto naar de sloperij

Laat uw sloopauto ophalen

We begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is om een sloopauto bij ons af te leveren. Vooral bij een auto die total loss is verklaard, is het vrijwel onmogelijk om de auto naar ons te brengen. 


Daarom bieden wij een ophaaldienst om uw auto op elk adres en ieder tijdstip op te halen. We kunnen het verlies van een auto niet gemakkelijker maken, daarom helpen we u graag bij de aflevering. Maak daarom vandaag nog een afspraak om uw auto op te laten halen in en rondom Amstelveen.

Maak gebruik van onze ophaaldienst

We slopen uw auto op duurzame wijze

Volgens de richtlijnen van de Europese Unie moeten alle deelstaten ten minste 95% van het gewicht van afgedankte auto’s nuttig hergebruiken. Wij helpen hieraan mee zodat er geen schade ontstaat voor het milieu en de leefomgeving. Dit betekent dat uw sloopauto enorm waardevol gaat zijn voor een nieuwe bestemming. Na ontvangst van uw auto beginnen we met de demontage: veel onderdelen zijn namelijk nog goed bruikbaar en krijgen een nieuw leven in een andere auto. Banden die nog goed zijn kunnen gemakkelijk doorverkocht worden, terwijl andere banden gerecycled worden. Hetzelfde geldt voor batterijen en ruiten, maar ook de kunststoffen kunnen heel nuttig zijn.

We verwijderen de vloeistoffen uit de auto en laten gespecialiseerde bedrijven dit verwerken. De belangrijkste stoffen die we verwijderen zijn:

  • Olie

  • Remvloeistof

  • Stuurbekrachtigingsvloeistof

  • Koelvloeistof

  • Ruitensproeiervloeistof

Wilt u er dus zeker van zijn dat u op een milieuvriendelijk manier afscheid neemt van uw auto, neem dan contact op met uw autosloperij in Amstelveen.

Maak een afspraak