Zoekt u een autosloopbedrijf in Amstelveen?

Staat uw auto al een tijdje stil? Doordat deze is afgekeurd, u er een ongeluk mee heeft gehad of omdat hij geen kilometer meer kan rijden? Dan is het tijd om de auto naar ons autosloopbedrijf te brengen óf door ons te laten ophalen.

De diensten van Autosloperij de Amstel

Naast het slopen van auto’s, bieden wij ook gebruikte onderdelen aan. Bent u dus op zoek naar bijvoorbeeld een autoaccu of een ander onderdeel? Komt u dan vooral bij ons langs.

We zamelen ook autowrakken en -onderdelen in. Alles wat niet meer bruikbaar is, recyclen wij op duurzame en milieuvriendelijke wijze. Al het bijkomende afval verwerken wij ook.

U kunt er bij ons op vertrouwen dat onze sloopactiviteiten voldoen aan de wettelijk gestelde eisen voor het verwerken van afvalstoffen. Dit doen wij namelijk op duurzame wijze.

Om hergebruikte auto-onderdelen te kopen, komt u bij Autosloperij de Amstel langs;

Hoe ziet het proces eruit?

Bent u benieuwd hoe wij auto’s verwerken? Dat delen we graag met u!

  • De afgedankte auto wordt eerst ontdaan van materialen en vloeistoffen.
  • Inzamelaars halen de materialen en vloeistoffen op bij ons autosloopbedrijf of wij transporteren deze naar de verwerkers.
  • De materialen worden door op hoogwaardige wijze verwerkt.

Wilt u meer weten over dit proces? Of bent u nieuwsgierig welke autosloop onderdelen u bij ons kunt halen? Kom langs of bel ons!